November

Sommaren som gick var en av mina bästa någonsin. Jag fotograferade fler bröllop än någonsin innan. Jag fick möta de mest underbara personerna som berikade mitt liv på massor av olika sätt och vis.

Sommaren flög iväg och jag kan nästan omöjligt förstå att det redan är november! Jag har redigerat bilder så att jag har haft ont i mina händer, mina ögon har gått i kors sent under nätter och min man kanske inte har tyckt att jag varit den mest sociala :) men jag har verkligen älskat varje minut. Framförallt under bröllopsdagarna! Nu är alla mina bröllop levererade och jag planerar och bokar nya bröllop inför nästa sommar!

TACK, TACK, TACK till alla mina brudpar!

Och TACK till alla fina familjer, släkt och vänner till mina brudpar!

Mitt arbete fortsätter med att förbättra, planera och ladda inför nästa säsong av bröllop! :D

Kramar, Patricia