Bröllopsdagen

Så här går det till!

kamera bokningsförfrågan

Bokning

Det allra första ni behöver göra är att fylla i och skicka en bokningsförfrågan så snart ni kan. Jag brukar vanligtvis svara samma dag om ert datum är ledigt. Om ni inte har fått svar efter 1 dygn, titta i er skräppost för ibland hamnar mail däri. Ni kommer få ett bröllopsavtal skickat till er. När ni har betalat in halva summan för ert bröllopspaket till mitt bankgiro är er bokning gjord och ert datum är säkrat. Jag avsätter hela dagen för er, oavsett hur många timmar ni väljer att boka. Ni kan därför alltid boka till fler timmar.

bröllopsplanering möte i visby

Planeringsträff

Innan bröllopet kommer vi att boka in en träff där vi ses för en fika. Vi lär känna varandra lite bättre, och det blir mycket mer personligt när vi ses igen på er bröllopsdag. Under mötet går vi igenom ert bröllop och upplägget för dagen. Beroende på hur lång tid innan vi ses kanske ni är klara med tidsschemat och då går vi igenom det. Jag berättar om mitt upplägg under dagen och ställer frågor till er så att jag ska kunna planera mitt arbete på bästa sätt.

brudgum och bestman vid ringmuren nordergravar visby

Bröllopsdagen

Dagen är här! På morgonen hörs vi av via sms och stämmer av att allt går enligt plan. Jag kommer att vara på den plats som vi har bestämt i god tid. Jag kommer alltid till en vigsel minst 30 minuter innan, oavsett om ni vill ha porträttbilderna innan eller efter vigseln. Om jag inte har varit på platsen för vigseln innan åker jag alltid och tittar några dagar innan. Men kamerorna ska ställas in för rätt ljusförhållanden, så att när ni kommer in - då är allt klart för att fånga varje sekund.

brudpar under vigsel i väte kyrka

Under bröllopet

Under hela dagen kommer jag att finnas i er närhet. Ni kommer knappt märka av mig eftersom att ni kommer vara fullt upptagna av er dag. Jag kommer att fånga alla fina stunder under tiden.

brudpar vid grå gåsen i burgsvik

Efter bröllopet

Innan jag åker hem för dagen kommer jag alltid att säga hejdå till er. Och medan ni fortsätter att fira er kärlek kommer jag att åka hem på små rosa moln. Beroende på hur mycket klockan är när jag kommer hem, så försöker jag att alltid redigera någon bild som jag lägger ut på min instagram och skicka till er. För man vill ju ha bilderna direkt!

bildleverans efter bröllopet blombukett

Bildleverans

Efter ca 3-4 veckor efter bröllopet kommer ni att få länken till ert webbalbum. Där kan ni se alla bilder och även ladda ner de lågupplösta bilder (som passar bäst för sociala medier). Efter ytterligare 1-2 veckor skickar jag ett paket med USB med de bilder som ingår i ert bröllopspaket.

Golden hour

Ni har väl sett de här magiska bilderna, med guldigt, mjukt ljus som det nästan går att ta på? När solen är på väg att gå ner (oftast under middagen), det är då ni bara måste passa på att smita ut med mig en liten stund. Här behöver man vara flexibel eftersom det rätta ljuset aldrig går att bestämma innan. Ibland kommer det upp moln som gör att solen försvinner tidigare än planerat, eller solen skyms tidigare av träd eller hus. Men allt det har jag koll på, det ni behöver tänka in är flexibilitet av att kunna smita iväg från middagen under 10 minuter.

brudpar bland vallmo vid lilla bjers i golden hour

Mina bröllopspaket

I alla paket ingår planeringsmöte där vi träffas och provfotograferar. Några av bilderna från provfotograferingen ingår i alla paket. Timmarna i ett paket är sammanhängande och för att lättast veta hur man vill fördela timmarna är att utgå från vigseln, och sedan förlägga timmar innan (om man vill ha förberedelser) eller efter (om man vill ha med inledning av middagen). Ni får alltid alla bilder i ett vacker webbalbum där ni kan titta och dela era bilder, samt ladda ner bilderna. Ni får också de högupplösta bilderna skickade till er på ett vackert USB, samt de tryckta bilder som ingår i ert valda paket. I alla paket ingår milersättning, emballage och porto.

"Love is in the air" 4 timmar

Detta paket passar bra för er som vill ha bilder från vigseln och porträttbilder.

Minst 200 högupplösta bilder ingår.

12 000 kr

"From this moment", 6 timmar

Detta paket passar bra för er som vill ha vigsel, porträtt och delar av förberedelser eller middag.

Ingår gör minst 300 högupplösta bilder.

15 000 kr

"Wedding day", 8 timmar

I detta paket ryms förberedelser, fist look, porträtt, vigsel och delar av middagen.

Ingår gör minst 400 digitala bilder.

17 000 SEK

"Wedding day de luxe", 12 timmar

För er som vill ha allt.
Från förberedelserna, first look, porträtt, vigsel, mingel, middagen och inledning av festen och highlight film.

Minst 600 digitala bilder och highlight film.
Vackert fotoalbum med linneomslag. Fotoförstoring i valfri storlek.

35 000 SEK

FAQ

Kan man boka dig på ett annat ställe än Gotland?

Ja, det går bra men under maj-juni-juli och augusti finns jag bara tillgänglig på Gotland.

Fotograferar du bara bröllop?

Jag fotograferar även familjer med lifestyleinriktning, dvs jag kommer hem till er och fotograferar er i er hemmiljö (eller utomhus). Begränsade fotograferingar under vår och sommar.

Vi skulle vilja boka till fler timmar, är det möjligt?

Det är alltid möjligt. Jag sätter av hela dagen då ni bokar mig, därför finns alltid möjligheten att boka till fler timmar.

Highligt film, hur funkar det?

Under er dag kommer jag också att filma. Efter bröllopet kommer jag att redigera och klippa ihop en highlight film på ca 3-10 minuter (beroende på hur många timmar ni bokar). I mitt 12 timmarspaket ingår filmen, annars får man erbjudandet om att köpa till den efteråt.

Vi skulle bara vilja ha film, är det möjligt?

Självklart kan ni boka mig som videograf. Då kommer mitt fokus att vara att filma ert bröllop. Jag har alltid med mig kameran också, dels i backup men även för att kunna ta några bilder. Men fokus ligger inte på fotografering utan filmning.

Fotograferar du utomlands?

Jag älskar att resa, så självklart finns den möjligheten!

Bokningsförfrågan

Skicka er bokningsförfrågan redan idag!

Till bokningsförfrågan