Film

HIGHLIGHT FILM FRÅN ER DAG

Att kombinera foton med en highlight film på 3-10 minuter (beroende på val av bröllopspaket) är pricken över i:et. Kombinationen av bilder och film fördjupar minnet och känslan av er dag.

Bröllopsfilm

Play Video

Välj till film i ert bröllopspaket

Ni behöver inte bestämma er nu. Men möjligheten finns att köpa till filmen från ert bröllop. I mitt största bröllopspaket ingår highlight filmen.

“Omg omg omg omg omg omg................. har inte ord. TACK TACK TACK TACK TACK TACK!!!!!!!!! WOW vilken fin film och vilket otroligt minne. Oslagbart! Alla bilder och filmen är det finaste vi kunnat drömma om.”

Videograf

Det går bra att boka mig som videograf, då fokuserar jag bara på att filma er dag. Några bilder kommer det att bli också som ni har möjlighet att köpa till, men fokuset är istället film.

Elin & Mattias

Elin och Mattias gifte sig i Eskelhems kyrka och hade bröllopsfesten på Nygårds herrgård, som ligger i närheten av Högklint.

Emilia & Roger

Emilia och Roger hade sin vigsel i vackra S:t Clemens ruin i Visby, därefter vandrade brudparet och gästerna till Lindgårdens värdshus för bröllopsmiddag.


Bokningsförfrågan

Skicka er bokningsförfrågan redan idag!

Till bokningsförfrågan